Het belang van een goede website

Een website; het is de afspiegeling van je bedrijf en functioneert als visitekaartje van de diensten of producten die jij levert. Het is een afspiegeling van wie jij bent als bedrijf en wat je uit wil stralen. Veel van jouw potentiële klanten (uit onderzoek blijkt maar liefst 90%) bezoekt eerst jouw website voor ze contact met je opnemen. Je website speelt dus vaak een doorslaggevende rol in of mensen met je door willen of niet.

Mensen verlaten je website sneller wanneer deze onduidelijk is, niet goed werkt of niet passend is qua stijl. Het is dus van belang dat je jouw website aan laat sluiten bij waar jouw doelgroep naar op zoek is.

Daarnaast kan je met een goed gebouwde website waar SEO (zoekmachine optimialisatie) in is geïntegreerd zorgen voor meer leads en dus meer klanten. Daarnaast stuur je door middel van al je social media kanalen vaak mensen door naar je website, belangrijk is dus dat de website goed gebouwd is en de aandacht vast kan houden. Alles goed vindbaar is en de content geoptimaliseerd is zodat je ook in Google. beter gevonden wordt.

Lees je dit nou en denk je, maar ik heb nog helemaal geen website voor mijn bedrijf. Misschien heb je het gevoel dat dit anno 2024 niet meer nodig is of ben je er nog niet aan toegekomen. Maar naast het bovenstaande zorgt een website ervoor dat jouw potentiële klanten een informatiebron hebben. Het is de plek waar klanten of partners alles kunnen vinden wat ze nodig hebben. Het is jouw digitale informatiecentrum.

Daarnaast biedt een website de mogelijkheid om klanten buiten kantoortijden toch informatie over je binnen te kunnen halen. Om zo een (deel van) hun vragen beantwoord te kunnen krijgen. En je contactgegevens makkelijk te kunnen vinden om in contact te komen.

Je eigen website realiseren?

Via Studio Ludic bieden we alle mogelijkheden voor het realiseren van een website. Voor zowel het opbouwen als vormgeven, het onderhouden als een stuk SEO optimalisatie zodat je ook daadwerkelijk gevonden word in Google. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.