Het gezicht achter Studio Ludic

Dit ben ik, Ilona. Een 25 jarige creatieveling. Al sinds kleins af aan ben ik bezig met tekenen en knutselde en frutselde ik met alles wat ik maar kon bedenken. Het was dan ook geen verrassing dat ik een creatieve studie ging doen. Op mijn achttiende ben ik namelijk de studie mediavormgeving gaan doen met als afstudeerrichting film & animatie.
Maar naast het creatieve stukje ben ik nog veel meer. Ik ben een echte fan van goede series, een natuurliefhebber, een trotse dogmom van een pluizige vriend genaamd Bounty en een echte muziekliefhebber.
Ik heb inmiddels jarenlange ervaring in het vormgeversvak, wat ik graag inzet om jou te helpen.
 

Studio Ludic is dus echt ontstaan vanuit mijn passie om te creëren. En om woorden om te zetten in beeld. Dit omdat beeld zoveel meer te weeg kan brengen dan woorden en het je boodschap zoveel sterker over kan brengen.

Ik werkte al met veel opdrachtgevers samen en werk op regelmatige basis met onder andere Beesha, Alles Goed, De Haven van Kloosterveen en De Bedoeling. Ik onderhoud voor de laatste twee bijvoorbeeld de websites, maak nog op regelmatige basis illustraties voor de website van Alles Goed en ontwerp de nieuwe verpakkingen van Beesha.

Daarnaast verkoop ik digitale producten op Etsy en andere websites.