Verpakkingen Beesha

Voor het merk Beesha ontwerp ik sinds geruime tijd de verpakkingen voor hun producten. Zij produceren vegan shampoo, conditioner en body bars waar ze bijpassende verpakkingen voor zochten.

Schermafbeelding-2022-01-18-om-19.19.14
Inmiddels heb ik een hoop bedrijven mogen helpen met het ontwikkelen van een logo en een bijpassende huisstijl (of andersom). Altijd een onwijs leuke uitdaging om te doen. Hier een aantal logo’s bij een verzameld.

MySokkies is een merk wat sokken maakt die uitgesproken zijn en bijdragen aan positieve emoties. Daarnaast wordt een deel van de omzet ingezet om wilde dieren in nood te helpen. Een onwijs tof idee waar ik alleen maar achter kan staan. Dus toen ik gevraagd werd of ik een logo in verschillende kleurencombinaties wilde maken voor de verschillende sokken, vond ik dit alleen maar leuk!

Liesbeth is een medeblogger en vroeg me voor haar blog een nieuwe header te ontwerpen. Gezien de persoonlijkheid van haar blog zijn we op zoek gegaan naar een ontwerp wat goed bij haar persoonlijk past. Dit hebben we vervolgens doorgetrokken in o.a. een visitekaartje.

De Paarse Uil is het bedrijf van Mitchel. Gericht op schrijven en kinderen. Vanwege mijn illustratieve stijl werk ik geregeld aan projecten voor kinderen, altijd weer leuk om te doen. Want juist kinderen zijn onwijs creatief en zien talloze mogelijkheden, dus altijd leuk om voor deze doelgroep aan de slag te mogen.