Huisstijl

Huisstijl

Project KlooSTERveen

Voor de lichtjestocht in Kloosterveen was ikzelf een van de projectcoördinatoren. Naast dat ik het project -samen met een aantal anderen- heb opgezet en het volledige draaiboek en logboek op heb gezet en bij heb gehouden, heb ik ook de vormgeving van de promotiemiddelen gerealiseerd.

Lees verder »
Huisstijl

Website MCKleuver

Voor Mitchel maakte ik een volledig nieuwe WordPress website. Ik begon het project bij een brainstorm, van waaruit ik verder ging met een moodboard.

Lees verder »
Huisstijl

Scauting posters

Voor Scauting ontwierp in verschillende posters voor activiteiten. Scauting is een dag besteding in het noorden van nederland. Voor interne activiteiten ontwierp ik voor hen meerdere posters.

Lees verder »
Huisstijl

De Fluisteraar

Voor rondvaartboot De Fluisteraar heb ik al meerdere projecten mogen doen. Zo ben ik begonnen met het ontwerpen van flyers, welke zowel op de rondvaartboot zelf liggen als verspreid zijn in de omgeving.

Lees verder »
Huisstijl

PleisterParadijs

Voor het PleisterParadijs kreeg ik de vraag of ik een aantal posters kon ontwerpen. Het Pleister Paradijs is een bedrijf wat oogpleisters verkoopt voor kinderen. Wat hen uniek maakt is dat zij oogpleisters met afbeeldingen verkopen, die je na het dragen op een poster kan plakken

Lees verder »
Huisstijl

Beesha verpakkingen

De makers van Beesha en ik gaan al een hele tijd terug. Het is inmiddels al een aantal jaren geleden dat ik de eerste verpakkingen voor hen ontwerp. En velen volgden.

Lees verder »
Huisstijl

Huisstijl De Paarse Uil

Voor Mitchel zijn bedrijf De Paarse Uil werd ik ingeschakeld voor een volledige huisstijl. Deze huisstijl moest vervolgens toegepast worden op een (wordpress) website. Ik ben begonnen bij de basis, waar de paarse uil voor staat. Om vanuit hier een Styleguide te ontwikkelen.

Lees verder »