Illustraties & Animaties

Flyers & visitekaartjes De haven

De Haven van Kloosterveen is een uitgebreid concept meet een hoop toffe projecten. Het is in eerste een woonplek waar de bewoners tegelijkertijd kunnen werken. Er is een horecagelegenheid, er zijn kano’s voor de verhuur en rondvaartboten. Er wordt een hoop georganiseerd en ik mocht dan ook verschillende producten ontwerpen.

Aangezien alle logo’s al aanwezig waren maar een huisstijl ontbrak, ben ik eerst alles bij elkaar gaan leggen en heb ik een huisstijl gecreëerd bij datgene wat er al aanwezig was. Om op deze manier verder te kunnen gaan met de ontwerpen en deze in de toekomst ook weer in te kunnen zetten bij andere ontwerpen.

Flyer open huis

a4 flyer open huis

Voor de opening van het vaarseizoen werd een open huis georganiseerd inclusief live muziek. Hiervoor maakte ik bovenstaande flyer.

Flyer rondvaartboot

Voor de verschillende arrangementen die de rondvaart (de Fluisteraar) biedt maakte ik bovenstaande flyer. Deze is verspreid door de omgeving om het aanbod breed te verspreiden.

Visitekaartjes

Tot slot ontwierp ik ook bijpassende visitekaartjes welke helemaal opgaan binnen de ontwerpen van de Haven. Op deze manier kan men altijd de gegevens delen, zelfs in de digitale tijd blijven visitekaartjes onmisbaar!

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmand is leegKeer terug naar shop