“Ik heb het geluk dat ik nu elke dag mag doen wat ik het liefste doe. Maar dit was niet altijd zo. Juist daarom doe ik het nu met zoveel liefde en passie. Daarom is Studio Ludic tot stand gekomen”


“Ik heb het geluk dat ik nu elke dag mag doen wat ik het liefste doe. Maar dit was niet altijd zo. Juist daarom doe ik het nu met zoveel liefde en passie. Daarom is Studio Ludic tot stand gekomen”

“Ik heb het geluk dat ik nu elke dag mag doen wat ik het liefste doe. Maar dit was niet altijd zo. Juist daarom doe ik het nu met zoveel liefde en passie. Daarom is Studio Ludic tot stand gekomen”

Wie al langer met mij samenwerkt, die weet dat ik eerst werkte onder een andere merknaam. Namelijk via Studio Ilonaa. Ik heb toffe dingen mogen doen, maar vooral op persoonlijk vlak de nodige tegenslagen gehad. Ik heb zelf gezien hoe donker het leven kan zijn. Ik deed niet meer waar ik van hield en was alles kwijt. En juist daarom ben ik zo blij met een nieuwe start, met Studio Ludic.

Ik heb het geluk dat ik nu elke dag mag doen wat ik het liefste doe. Maar dit was niet altijd zo. Juist daarom doe ik het nu met zoveel liefde en passie. Daarom is Studio Ludic tot stand gekomen. Omdat ik na de donkere maanden mijn allergrootste passies weer terugvond. Tekenen en creëren.Studio Ludic staat voor een nieuw begin. Voor frisse moed, veel enthousiasme en vooral voor mijn enorme passie voor ontwerpen. En juist die passie wil ik met jou delen om samen toffe dingen te maken.
Want geloof mij, met illustraties en animaties gaat er een hele nieuwe wereld voor je open.


French_Vibes
Schermafbeelding 2022-01-17 om 19.03.28