Animaties

Hoe kort of lang je uitleganimatie ook moet zijn, ik help je er graag bij. Zo hielp ik Pepperfield met het maken van een korte pitch omdat beeld nou eenmaal beter blijft hangen dan enkel tekst. Samen sparren om te kijken hoe we jouw verhaal het beste om kunnen zetten in beeld? Neem gerust contact op.

Schermafbeelding 2022-01-18 om 19.11.04

Voor het project van ‘T Hoefhuys Zwolle zijn verschillende ondernemers bijeen gekomen om dit project tot stand te laten komen. Ikzelf was aanwezig als animator. Voor het gehele project kwam een gezamenlijke Styleguide tot stand met daarin de kleuren die zowel belangrijk waren voor het interieur als online uitingen.

Styf had al een tof logo, maar wilde meer dan enkel een logo. Ze hadden al een concreet beeld maar konden dit zelf niet realiseren. Ook dan help ik je graag om met mijn animatiekunsten jouw ideeën tot realiteit te brengen. Samen maken we een hoop mogelijk!

 

NiceDay is een online psychologenpraktijk die zich via digitale middelen inzet om jongeren te helpen met psychische problemen. Dit door middel van een app en videogesprekken met behandelaren. Ik maakte bovenstaande video voor de website van NiceDay.

Voor een opdracht vanuit mijn oude studie kon ik aan de slag voor het bedrijf FairPhone. Zij wilden een toffe animatie met daarin hun beste standpunten uitgelegd. De animatie was bedoeld voor Instagram, daarom het afwijkende formaat. Ik maak animaties passend voor welke uiting dan ook!