Beesha verpakkingen

De makers van Beesha en ik gaan al een hele tijd terug. Het is inmiddels al een aantal jaren geleden dat ik de eerste verpakkingen voor hen ontwerp. En velen volgden. Inmiddels hebben niet alleen hun shampoo- en conditionerbars een passende verpakking, maar zijn ook de body bars van verpakking voorzien. Daarnaast heb ik speciale giftboxes ontworpen voor evenementen of feestdagen en worden er regelmatig nieuwe geuren en dus nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment.

Het begon ooit met een simpele opzet qua kleurenvoorstel. Inmiddels is de kleurencollectie flink uitgebreid, gezien er per seizoen nieuwe geuren worden toegevoegd. Na de kleuren ben ik aan patronen gaan werken. Want elk product heeft zijn eigen unieke patroon.

Al met al werken we al met veel plezier een aantal jaren samen en zijn er al veel producten door de persen gerold. Naast dat de producten in eigen webshop worden verkocht en het merk blijft groeien is het ook in onder andere de schappen van kappers terug te vinden.