Illustraties & Animaties

Giftbox Beesha

Met de feestdagen in zicht was het de hoogste tijd voor het ontwerpen van Giftboxes voor Beesha. Ik ontwierp al eerder sleeves die gebruikt konden worden om een box heen, maar nu besloten we echt giftboxes te maken om het product een upgrade te geven. De giftbox kan zelf samengesteld worden.

Aangezien ik al een aantal jaren met Beesha samenwerk hebben we al een bestaande huisstijl. Hier hoefde dus niet over nagedacht te worden. Het was dus vooral een kwestie van vormgeven en aanpassen naar de verschillende kleuren.

Ook maakte ik een valentijnseditie, zodat deze alvast klaar ligt voor februari.

De verpakking is gebaseerd op onderstaande sleeve die ik eerder maakte. Deze kon om een gewoon brievenbus pakketje geschoven worden zodat de klant op deze manier een giftbox cadeau kon doen. Inmiddels is gekozen voor een iets kleinere giftbox welke dus lost verstuurd kan worden in een gewone verpakking.

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmand is leegKeer terug naar shop