Illustraties & Animaties

Website MCKleuver

Voor Mitchel, dichter en schrijver, ontwierp ik zijn nieuwe website. Dit is een blog, portfolio en webshop in een. Een leuke uitdaging dus. Ik kon hierin mijn liefde voor illustratie mooi combineren met het technische van websites bouwen. Iets wat ik stiekem allebei heel erg leuk vind.

Voor ik aan de slag ging met de website, ging ik eerst in gesprek met Mitchel om in kaart te brengen wat zijn wensen waren. Om te ontdekken wie hij is, wat zijn passies zijn en wat bij hem past en bij de boodschap die hij uit wil dragen.

Vanuit dit idee begon ik met het maken van een moodboard. Hierin leg ik mijn stijlidee vast welke ik vervolgens weer doorspreek. Om vanuit hier eerst door te gaan naar een logo en huisstijl (indien deze nog niet aanwezig zijn/aangepast dienen te worden).

Vervolgens maak ik eerst een website plan. Dit houdt in dat ik samen met Mitchel heb gekeken wat waar komt en hoe de pagina indeling er uit gaat zien. Dit heb ik daarna over gezet naar schetsen. Zo krijg je direct een idee van hoe het er uit komt te zien en zijn dingen nog makkelijk aan te passen. En daarna is het tijd voor het echte werk.

Uiteindelijk lever ik een complete website af; inclusief een uitleg van de werking van WordPress en Elementor, indien nodig.

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmand is leegKeer terug naar shop