Illustraties & Animaties

De Paarse Uil

De Paarse Uil is het bedrijf van Mitchel. Gericht op schrijven en kinderen. Vanwege mijn illustratieve stijl werk ik geregeld aan projecten voor kinderen, altijd weer leuk om te doen. Want juist kinderen zijn onwijs creatief en zien talloze mogelijkheden, dus altijd leuk om voor deze doelgroep aan de slag te mogen.

styleguide de paarse uil

Zoals altijd maakte ik een styleguide voor ik aan de slag ging met alle producten. Dit doe ik in eerste instantie aan de hand van een moodboard, zodat ik zeker weet dat we op een lijn zitten.

Hierna ga ik aan de slag met schetsen die ik vervolgens uitwerk tot de daadwerkelijke producten.

Zo maakte ik ook de bovenstaande iconen, als onderdelen van de pakketten die worden aangeboden op de website.

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmand is leegKeer terug naar shop