Illustraties & Animaties

Logo’s & Huisstijlen

Een logo is de basis van je bedrijf. Het is je kenmerk. Je wilt dat het herkenbaar en uniek is en past bij je bedrijf. Dat zijn voor mij dan ook de belangrijkste kenmerken voor het ontwerpen van een passend logo.

Naast herkenbaarheid is kleur ook een belangrijk aspect. Je wilt wat uitstralen, kleur is hierin een cruciaal punt. Daarom kies ik bewust voor bepaalde kleuren in jouw logo zodat het helemaal aansluit bij de visie van jou en je bedrijf.

Je kan er dan ook van uit gaan dat ik tijd steek in je ontwerp, regelmatig bij je check wat jij er van vind en ga voor een ontwerp waar we beide volledig achter staan. Zodat je je bedrijf met een sterk beeld op de markt kan zetten en een logo hebt wat je ook gewoon graag aan anderen laat zien.

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmand is leegKeer terug naar shop