Illustraties & Animaties

Huisstijl VillaSappho

Liesbeth is een medeblogger en vroeg me voor haar blog een nieuwe header te ontwerpen. Gezien de persoonlijkheid van haar blog zijn we op zoek gegaan naar een ontwerp wat goed bij haar persoonlijk past. Dit hebben we vervolgens doorgetrokken in o.a. een visitekaartje.

Ook maakt Liesbeth vaak gebruik van een ruilbibliotheek, hierom vroeg ze of ik een stempel wilde ontwerpen. Deze viel in de categorie ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. Ik ga nieuwe uitdagingen graag met je aan om samen te kijken hoe we iets tofs kunnen ontwerpen. Zoals bijvoorbeeld onderstaande stempel.

Daarnaast ga ik ook graag op zoek naar het product wat echt bij jou past. In dit geval makkelijk te gebruiken, maar ook duurzaam geproduceerd. Samen gaan we op zoek naar wat belangrijk is voor jouw bedrijf en jouw producten.

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmand is leegKeer terug naar shop