Logo's en huisstijlen

Inmiddels heb ik een hoop bedrijven mogen helpen met het ontwikkelen van een logo en een bijpassende huisstijl (of andersom). Altijd een onwijs leuke uitdaging om te doen. Hier een aantal logo’s bij een verzameld.
MyScrub3-01
MyScrub

Een logo is de basis van je bedrijf. Het is je kenmerk. Je wilt dat het herkenbaar en uniek is en past bij je bedrijf. Dat zijn voor mij dan ook de belangrijkste kenmerken voor het ontwerpen van een passend logo.

Naast herkenbaarheid is kleur ook een belangrijk aspect. Je wilt wat uitstralen, kleur is hierin een cruciaal punt. Daarom kies ik bewust voor bepaalde kleuren in jouw logo zodat het helemaal aansluit bij de visie van jou en je bedrijf.

DefinitiefLogoWit
DefinitiefLogoBlauw

Je kan er dan ook van uit gaan dat ik tijd steek in je ontwerp, regelmatig bij je check wat jij er van vind en ga voor een ontwerp waar we beide volledig achter staan. Zodat je je bedrijf met een sterk beeld op de markt kan zetten en een logo hebt wat je ook gewoon graag aan anderen laat zien.

Ook een logo door mij laten maken? Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaande pagina.