Illustraties & Animaties

Alles Goed is een organisatie die zich inzet mensen -en naasten van mensen- met een depressie. Dit doen ze door middel van interviews, portretten, voorlichtingen en een hoop informatie. Om hun website wat toegankelijker te maken hebben ze mij gevraagd aan de slag te gaan met illustraties voor de website. Vanuit mijn eigen ervaring met o.a. depressie ben ik voor ze aan de slag gegaan met het verbeelden van de onderwerpen en gesprekken.

mockup alles goed 2

Ik ben begonnen met het opstellen van een Styleguide en met het maken van heel veel schetsen. Vanuit die schetsen zijn we samen gaan kijken; hoe willen we het overbrengen en met welk gevoel willen we dit doen.

Mockup alles goed 3

Vanuit daar ben ik schetsen uit gaan werken. Nog steeds in een schetsende stijl, dit omdat we besloten dat dit het meest passend was bij het idee van Alles Goed.

mockup alles goed 4

Meer zien van de website? Bekijk hier de volledige site.

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmand is leegKeer terug naar shop